Bekim Jashari përkujton heronjtë Fehmi Rama dhe Bedri Deliu

Nder e respekt tërë jetën për sakrificën e dëshmorëve të kombit, Fehmi Rama dhe Bedri Deliu, të rënë në altarin e lirisë së Kosovës.

Lavdi dëshmorëve të kombit!, shkruan në Facebook, Kryetari i Komunës së Skënderajt, Bekim Jashari.