Bekteshi: U siguruan 176 milion EURO nga Fondi Monetar Ndërkombëtar!

U siguruan 1️⃣7️⃣6️⃣ milion EURO nga Fondi Monetar Ndërkombëtar! #vazhdojmë me politika të qëndrushme për ballafaqim me krizen nga COVID-19. Stabilitet ne politikat monetare, fiskale dhe tregtare!
#bashkë – thotë Bekteshi