Elssa sjell “Ki me pa”; Vjen bombastike në klipin e saj të parë

 

Kengetarja bukuroshe, mjaft e re edhe ne moshe sapo ka sjell kengen e saj te pare. Pas kaq vitesh ne performim live Elsa tashme eshte gati te debutoj ne tregun e muzikës me prurje muzikore. Ka punuar me shume perkushtim per te pasur nje karriere te suksesshme e për ta prezantuar në publik. Sot vjen me kengen e saj te pare “Ki me pa”, e cila eshte mirepritur nga publiku shume mire. Teksti I kenges dhe melodia eshte shkruar nga Bes dhe BimBimma. Dita Shehu, stilistja e Elses ka sjell nje stil shume provokues dhe teper elegant. Ashtu sikurse veshja eshte bere nje nga mjetet me te perdorura dhe me shprehese te indentitetit. Studioja e Sagerit gjithashtu e ka sjelle ne nje menyre te thjeshte dhe te pershtatshme per pamjen e saj ne kete klip.


Gjithçka e sjelle ne menyre te detajuar nga mjeshtri Alandy ne aranzhim perfekt. Finalizimi I kenges e klipit erdhi ne nje kohe te veshtire, por kjo aspak nuk ka penguar qe publiku ta vleresoje dhe ti japi vendin e duhur Elsess si kengetare e re ne tregun muzikor, Bashkepunimi i saj i pare me producentet e “Max Production”, finalizoj suksese qe ne kengen e saj te pare. Presim projektet ne vazhdim, nderkohe shijoni ne linkun me poshte “Ki me pa”