Gostivari respekton rekomandimet! Zero shkelje të orës policore në 24 orët e kaluara

Në 24 orët e kaluara në rajonin e Gostivarit nuk është regjistruar asnjë rast i shkeljes së orës policore, njofton Gostivari Sot

Ndryshe, gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 90 shkelje të orës policore në të gjithë territorin e shtetit. Prej tyre 57 persona janë arrestuar nga policia, shtatë janë paralajmëruar kurse për të tjerët policia ka marrë të dhëna dhe ndaj tyre do të merren masa konkrete.

32 persona tjerë janë futur në karantinë shtetërore.

Prej 1.674 kontrolleve të kryera nga policia, nuk është evidentuar asnjë shkelje e masës për izolim-vetizolim si pasojë e pandemisë Covid-19.