Ilir Shala është doktori nga Drenasi që buron nga një familje dëshmorësh e që tani po ju rrin afër pacientve në qdo kohë

Ky është Doktori Ilir Shala që punon në QMF Komoran i ardhur nga një familje atdhetarësh në kohën e pushkës atëherë kur më së shumti ju desht kombit , ishin këta 3 heronjët Arben, Bedri dhe Shaban Shala nga familja Shala.

Ky pra është doktori  Ilir Shala që po e krynë punën me përkushtim të madh ndaj pacientëve në vendin tonë në përgjethësi , e pacientëve të infektuar me COVID-19 në veqanti. Punë dhe sfidë nga Mjekët dhe Infermjerët por që me përkushtim të shtuar do e kalojmë me lehtësi. Zoti i ndihmoftë dhe ua lehtësoftë punën të gjithë Doktorëve dhe Infermierëve.
Tani më kjo familje nifet me kontributin e dhënë vendi në qdokohë dhe qdoherë kur më së shumti ju desht vendi.

https://www.facebook.com/ilir.shala.14