Jashari: 50 pako ndihmese donacion për komunën e Skenderajt nga bashkëatdhetari Xheladin Geci

Bashkëvendasi jonë, Xheladin Z. Geci, me vendbanim në Itali, ka dhuruar 50 pako ushqimore e higjienike dhe 50 thasë miell 25 kg, për familjet në nevojë.
Këtë donacion sot e pranuam nga vellau i tij Bajram Geci.

Në emër të komunës dhe qytetarëve të Skenderajt falënderoj donatorin për përkrahjen dhënë në këtë situatë emergjente.

Bashkë do t’ia dalim!