Komuna e Kërçovës vazhdon me punimet dhe rregullimin e rrugicave në disa fshatra!

Kërçovës vazhdon të punojë për të përmirësuar infrastrukturën, kryesisht të rrugëve në brendi të fshatrave, disa pjesë janë të asfaltuara por shumica janë të shtruara me bekatonë pllaka…

Punimet e ndërtimit vazhdojnë në lagjen e fshatit më të madh në Kërçovë ZajazTeqe, ku aktualisht janë rregulluar disa rrugë në fshat, por jo vetëm në këtë fshat, edhe në vendbanime të tjera, kryesisht në zona rurale, komuna e Kërçovës vazhdon të punojë për të përmirësuar infrastrukturën.

bank , kredit, credit , insrance, life insurance,best insurance, auto insurance , versicherungen , leben versicherung, .

Kryesisht të rrugëve në brendi të fshatrave, disa pjesë janë të asfaltuara por shumica janë të shtruara me bekatonë pllaka. – Punët po ecin mirë në tentimin për të përmirësuar jetën në zonat rurale në komunën tonë, aktualisht është duke u punuar në rregullimin e rrugëve në fshatinb Zajaz – Teqe ku do shtrohen 1650 metra katrorë, Trapçidoll 1020 metra, Drogomisht të Vogël 1000, Strellcë 1900 dhe Sërbicë 530 metra , kryesisht këto rrugë janë shtruar me pllaka bekatoni, thotë Burim Kadriu nga Komuna e Kërçovës.

Ai shton se ky investim infrastrukturor është financuar nga buxheti ikomunës në vlerë prej rreth gjashtë milion denarë. Në periudhën që vjen ne do vazhdojm edhe në fshatrat e tjera të komunës sonë të punojm për të përmirësuar infrastrukturën por gjthëmon në bazë të mundësive dhe rrethanave,theksoi Kadriu