Kryetari Nik Gjeloshaj publikon shumën e donacioneve adresuar për Komunën e Tuzit

Kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj ka publikuar shifrat e të gjitha donacioneve të adresuara për Tuzin. Përmes një njoftimi në Facebook, ai premton menaxhim korrekt të shumës së përgjithshme.
Statusi i plotë:

Deri ne keto momente kemi donacion ne total:

248,008.00 €
127,900.00 $

Secili cent harxhimi do te publikohet!

Me poshte specifikimi i harxhimeve deri sot. Jemi ne pritje te faturimit te bukes, ilaceve dhe materjalit harxhues…