‘Mamacita’ përkufizimi i një tjetër suksesi nga Mak Zogaj (Video)

Mak Zogaj është artisi i ri por shumë i talentuat qe sapo ka lansuar projektin e ri muzikor. Ky projekt është me tekst nga vet artisti, ndersa muzika ‘Redbox Entertainment’ dhe mix-master nga ‘DaBesst & Big Bang’. Ku projekt është finalizuar edhe me videoklip nga produksioni me i madhe shqiptarë ‘Sekuence’. Ky projekt është realizuar me përkushtimin me të madh në çdo detaj, madje edhe stili unik i artistit të jep kënaqesin për ta ndjekur atë në çdo projekt. Këtu mund ta gjeni linkun e këngës në kanalin e YouTubes së RED BOX.