Si po e kalon Kim Kardashian izolimin? (FOTO)

Shkaku i koronës, Kim Kardashia harron vetën

Kim Kardashian ka pranuar në një intervistë se kanë kaluar disa ditë që ajo nuk ka bërë tush apo nuk i ka krehur flokët për shkak të vetizolimit derisa ka bërë humor duke thënë se vajza e saj North është ajo që po “e udhëheq shtëpinë”

Kim Kardashian ka treguar se është duke vuajtur nga vetizolimi shkaku i Covid-19.

Ylli televiziv i ka thënë Refinery 29 që ajo ka ditë që nuk bën as tushë apo kreh flokët derisa luan rolin e prindit me fëmijët e saj: North, Saint, Chicago dhe Psalm bashkë me burrin e saj Kanye West.

Ajo ka thënë se “jo gjithmonë është glamuroze” prapa skenave dhe thotë se njerëzit mund vetëm të “bëjnë më të mirën kur janë të vetizoluar në shtëpi”.

“Shpesh kalojnë shumë ditë ku unë si kreh as flokët apo bëj tush, keni një detyrë tjetër për t’ia bërë detyrat e shtëpisë fëmijëve dhe të zbuloni të ia bëni ato saktë”, ka thënë ylli i “Keeping Up With the Kardashian”.