STEVO PENDAROVSKI: PUNA E PUNONJËSVE SHËNDETËSORË, INKURAJUES PËR TË GJITHË QYTETARËT

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski, sot e ka vizuar Laboratorin për virusologji dhe diagnostiko molekulare pranë Institutit për Shëndet Publik.

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski, sot e ka vizuar Laboratorin për virusologji dhe diagnostiko molekulare pranë Institutit për Shëndet Publik.

Presidenti Pendarovski tha se shpreh mirënjohje për punën e palodhshme të mjekëve pas paraqitjes së virusit.

“Këtu jam personalisht që të shpreh falënderim të madh në emër të të gjithë qytetarëve për punën që e bëni. Inkurajon profesionaliteti juaj dhe përgjegjësia, përkushtimi dhe qetësia me të cilën për çdo ditë i realizoni obligimet tuaja. Ju rekomandoj që të keni kujdes, çdo njëri në veçanti, si ekip dhe se familje”, ka thënë Pendarovski, përcjell SHENJA.

Të punësuarit në Laboratorin janë të ndarë në tre ekipe, me sistem të rotacionit në çdo tri orë, përpunojnë nga 50 deri në 70 mostra.

Gjithashtu presidenti Pendarovski bëri thirrje që deri në maksimum të respektohen rekomandimet e institucioneve në mënyrë që të parandalohet zgjerimi i koronavirusit. /SHENJA/

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski, sot e ka vizuar Laboratorin për virusologji dhe diagnostiko molekulare pranë Institutit për Shëndet Publik.

Presidenti Pendarovski tha se shpreh mirënjohje për punën e palodhshme të mjekëve pas paraqitjes së virusit.

“Këtu jam personalisht që të shpreh falënderim të madh në emër të të gjithë qytetarëve për punën që e bëni, Inkurajon profesionaliteti juaj dhe përgjegjësia, përkushtimi dhe qetësia me të cilën për çdo ditë i realizoni obligimet tuaja. Ju rekomandoj që të keni kujdes, çdo njëri në veçanti, si ekip dhe se familje”, ka thënë Pendarovski, përcjell SHENJA.

Të punësuarit në Laboratorinë janë të ndarë në tre ekipe, me sistem të rotacionit në çdo tri orë, përpunojnë nga 50 deri në 70 mostra.

Gjithashtu presidenti Pendarovski bëri thirrje që deri në maksimum të respektohen rekomandimet e institucioneve në mënyrë që të parandalohet zgjerimi i koronavirusit.