Tim Shkupi: Politika e LSDM-së në kohë pandemie, flet në gjuhën e urrejtjes…

Politika e LSDM-se, ne kohe pandemie, eshte gjuha e urrejtjes qe e paraqet permes Haxhuzes pa RUH!

Po gaboni te kerkoni dicka nga shteti, te kerkoni NDIHME financiare, ajotollah Zaevi e ka spiker Haxhuzen!

Del dhe ju thote: “MRSH…!” (Kjo eshte fjale sllave!)

E shihni, ku e kemi pru gjendjen!!!

Kur them se nuk dua te lidhem ne Salat me nje Haxhuze, eshte pikerisht kjo gjuhe, gjuha e urrejtjes!!!

Kjo nuk na ka ndodhur as ne kohen me te rende te roberise!!!! Ne kohen e Nijazi Limanovskit!

(Na kane quajtur me terma bolshevike, por asnjehere nuk kane guxuar me na thene MRSH)

Prandaj, distancim eshte rruga e vetme qe ta sjell driten e Lirise, besimit…

NE SI SHOQERI JEMI NE AZAB NE KETE DYNJA…. SA DO TE MUND TA PERBALLOJME KETE AZAB, NUK E DI… POR PAS KETIJ AZABI… VJEN RAMJA…

AZABI I DYNJAS SJELL RAMJEN… NUK ESHTE AZAB I AHIRETIT!