Lajme

Interviste me Kryetarin e Bashkesise Fetare Islame ne Maqedonine e Veriut,...

Interviste me Kryetarin e Bashkesise Fetare Islame ne Maqedonine e Veriut, Reisul Ulema H. Sulejman ef. Rexhepin https://youtu.be/_K580tAoGdg

Showbiz

Lumni Aliu vjen me ‘Sabr’, këngë verore që i kushtohet dashurisë...

Ylli i ri i muzikës, Lumni Aliu ka ardhur me projektin më të ri të titulluar ‘Sabr’, një këngë mjaft ritmike dhe me tematikë...

Lajmet e fundit

Sport

Një bark i fryrë pas iftarit dhe përtesë për të shkuar...

Kohëve të fundit interesimi i njerëzve për t’u palestraur është duke shkuar në rritje. Por, ka edhe prej tyre që në muajin Ramazan, ose pazuojnë...

Bardhyl Gashi: Prezantoj popullin shqiptarë prej anës më të mirë të...

Është nga Kosova por nga viti 1995 jeton në Gjermani më saktësisht në qytetin Heidelberg. Bardhyl Gashi bokser i njohur atje vjen në një...

Liga e dytë Perëndim: Struga shkatëroj Goblenin, Ard Kasami shënon për...

Struga Trim Lumi shënoj fitore të lartë 6-0 kundër Goblen Juniorit në xhiron e 21 të ligës së dytë perëndim, me këtë fitore Struga...