Prania e gjuhës Shqipe në stemën e re të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut vetëm se shton kohezionin politik dhe shoqëror.

Është kjo një vlerë e shtuar për demokracinë.

Urime 🇦🇱🇲🇰🇪🇺

https://www.facebook.com/NevzatBejtaFaqjaZyrtare/photos/a.217801205010571/960915937365757/?type=3&theater