89 të vdekur pas ciklonit në Zimbabve

Së paku 89 veta kanë humbur jetën në Zimbave pasi që ky vend o godit nga cikloni Idai.

Edhe shkalla e shkatërrimit është e madhe dhe kjo vërehet kur ekipet e shpëtimit arrijnë në zonat e prekura, shkruan Reuters.

“Numri i konfirmuar i vdekjeve në të gjithë vendin është 89”, ka thënë Nick Mangwana sekretar në Ministrinë e Informacionit.

Zyrtarët lokalë kanë thënë se numri i të vdekurve pritet të rritet.