“A ke zemër” një baladë mjaft e bukur erdhi nga Mera Zymeri

Ashtu sic ishte paralajmëruar kënga më e re e artistes shumë të dashur Mera Zymeri sapo ka ardhur. Kënga është një baladë mjaft e bukur kënduar me një super vokal si zëri i saj dhe mban titullin ” A ke zemër”. Mjafton që të klikoni në linkun poshtë dhe kënga mr video do të bëhet refren i juaji pasi është mjaft e ndjerë.

https://youtu.be/KhjxfzybIDA