A ndikon platforma në biodiversitetin e liqenit të Ohrit pyet Grubi!?

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka qëndruar sot në Strugë i shoqëruar nga ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri dhe kryetari i Strugës, Ramiz Merko.

Kanë mbikëqyrur rrënimin e platformave në bregun e Liqenit të Strugës.

Ndërkohë, Grubi e ka pyetur Merkon.

“A e ndikon kjo (platforma) biodiveristetin, natyrën e Liqenit? Ju me siguri nuk i keni prekur kallamin?”.

Merko me përgjigje:

“Kallami, nga 50 hektarë, është shtuar në 300 hektarë. Këtu nuk ka pasur kallame”.

https://www.facebook.com/100044385821029/videos/233022561653921