Abdulselam Selami: Autizmi flet, është koha ta dëgjojmë!

Ne zgjasim duart, ju na pranoni !
Bota është me ngjyra dhe kjo na bën të jemi si ju!
Autizmi flet…
Është koha ta dëgjojnë!

Shënojmë 2 Prillin Dita e fëmijëve me autizëm !, shkruan në Facebook Zv Drejtori i Agjencisë për bujqësi dhe mbështetje financiare për zhvillim rural, Abdulselam Selami