Afaristi Shaqir Palushi flet për aksionin humanitar në kohën e pandemisë Covid 19

Një nismë humanitare e ndërmarrë nga Drejtori I Kompanisë “FRUTEX” , afaristi Shaqir Palushi ka arritur të grumbulloj për pak ditë shifra të larta të fondeve për ta luftuar pandeminë Covid 19. Z.Palushi njihet si një afarist I cili gjithmonë I’u del në ndihmë familjeve në nevojë dhe drejton një kompani të sukseshme e cila me prodhimet e saja ka shtritje në shumë vende të botës. Afaristi Palushi ka treguar detajet e nismës humanitare në emisionin e mëngjesit në Radio Televizionin e Kosovës. Për më tepër ndiqeni videon: