Agim Nuhiu bën të ditur se ka filluar faza e parë e regjistrimit

Zëvendës ministri i Ministrisë së Drejtësisë, Agim Nuhiu, ka bërë të ditur se sot ka filluar faza e parë e regjistrimit të personave që ndodhen në burgje.

Z. Nuhiu ka cekur se “në menyrë të organizuar dhe në kontinuitet do të regjistrohen të gjitha kategoritë që i parashikon ligji”.

Postimi i Agim Nuhiut në fb:

Sot filloi faza e parë e regjistrimit duke përfshirë regjistrimin edhe të personave që ndodhen në burgjet e vendit. Në menyrë të organizuar dhe në kontuinitet do të regjistrohen të gjitha kategoritë që i parashikon ligji.