Agim Nuhiu:”Idetë tona u perceptuan si politika shtetërore”

Në fillim të vitit 2018 shpalosëm edhe idenë për
– mekanizmin e vetting-ut në Policinë e Shtetit;
– heqjen e autorizimeve policore inspektorëve të Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim;

Idetë tona u perceptuan si politika shtetërore dhe morën rrugëtimin e formalizimit institucional,shkruan zv.ministri i punëve të mbrendshme Agim Nuhiu.