Agron Lulgjuraj:Urime ditën e flamurit Shqiptari

Të rinjtë nga Malësia e Madhe,dhe pse lind e rit në SHBA,kur nuk e haruan vendlindjen,kan ruajtur me fanatizën gjuhën,traditën,dhe kulturën shqiptare.

Një ndër ta është dhe Agron Lulgjuraj,i cili lindi dhe u rit në SHBA,por dashuria për atdheun e përjell kudo.

Ja urimi i tij për festat e Nëntorit:

Shqipëri të qofsha falë, të kam nënë e më ke djalë
Besën e kem dhënë të mbrojmë atdheun në çdo vënd.
këtu armiqët nuk kanë vend.
Se Zoti vetë e tha me gojë
që kombe shuhen përmbi dhe, po Shqiptarija do të rrojë, për të, për të, luftojmë NE…

Gëzuar ditën e flamurit Shqiptari ❤️🇦🇱