Ahmeti nga Bogovina- Për të hapur shtiqe është e vështirë por duhet Guxim.

Bashkimi Demokratik për Integrim sot ka zhvilluar takim me simpatizuesit dhe aktivistët e saj në komunën e Bogovinës për të bërë thirje që struktura e këti subjekti të jenë pjesmarës ne zgjedhjet Presidenciale të këti viti kku para të pranishmëve foli edhe Kryetari i Bashkimit Demokratik Për Integrim Ali Ahmeti.

Ahmeti nga Bogovgina theksoi se subjekti i ti gjat gjith këtyre viteve në skenë politike ka bërtë të pamundurën që shqiptarët të mos jenë qiraxhi në vendin e tyre por të jenë pjes përbërse e këti shteti dhe të mos ndjehen si mysafir.

Andaj sic theksoi Ahmeti rruga më dobiprurëse e Republikës së Maqedonisë së Veriut ishte kjo që zgjodhi BDI dhe ne do ta mbyllim me sukses kapitullin drejt NATO dhe BE