Aktivizohet energjia në Trepçë për të shpëtuar minatorët, ja gjendja aktuale tregon ministri Lluka

Sapo u informova rreth situatës aktuale në Trepçë. KEDS dhe KOSTT kanë arritur ta aktivizojnë energjinë për minierë, gjë që ka mundësuar nxerrjen e minatorëve nga miniera. Minatorët e parë kanë filluar të dalin dhe presim që të gjithë të janë mbi tokë.

Fotot janë nga gjëndja aktuale brenda tek trafo e djegur.

Një pjesë e rëndësishme është dëmtuar shumë, që vështirëson lidhjen me energji për një pjesë të komunës. Janë duke punuar në sanimin e problemit.

https://www.facebook.com/valdrinlluka/photos/pcb.285483982139029/285482662139161/?type=3&theater