Albana Morina frizerja dhe makeup artistja kosovare me famë në Gjermani

Albana Morina është frizerja dhe make-up artistja e famshme shqiptare në Gjermani, e cila ka punuar në shumë sallone me emër, duke krijuar një përvojë mbreslënëse në fushën e parukerisë dhe grimit.

Albana, për vite me rradhë ka qenë tejet e njohur edhe në Kosovë për metodat e punës tejet speciale, arritjen perfekte të ngjyrave dhe nunacave, prerjet, frizurat dhe të gjitha manipulimet me flokun, gjithmonë duke e ruajtur në maksimum nga dëmtimet e mundshme.

Albana, prej vitesh jeton dhe vepron në Gjermani, ku klientela e saj është e gjërë, e kjo për shkak të afinitetit profesional që e posedon.

Albana, është mjaftë e pranishmë edhe në Instagram, atu ku kohë pas kohë prezanton punën e saj.

Ne, ju ftojmë të shihni një galeri fotosh me aplikimet ekskluzive të artistes shqiptare në Gjermani.