Albulena Ukaj sjell ” Je larg”, kënga që duhet shijuar këtë verë

” Je larg” quhet projekti më i ri muzikor ardhur nga këngëtarja bukuroshe Albulena Ukaj. Kënga është publikuar këto ditë dhe ka nisur të dëgjohet e të pritet mjaft mirë, një këngë që ia vlen ta shijoni në këtë stinë të verës. Që nga zëri e deri te ngjyrat dhe kombinimi i bukur këngëtarja vjen mjaft bukur.

https://youtu.be/eWrwiOxIhJ8