Ali Ahmeti: Diaspora, pjesë e pandarë e jona. Bashkë më shumë!

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim përmes një videoje në faqen e tij zyrtare në facebook ka ftuar diasporën tonë që t’i përgjigjet ftesës për regjistrim të popullsisë. Porosia e kësaj videoje është e thellë. Në të thuhet se diaspora është pjesë e jona e pandarë dhe që të arriturat tona janë të përbashkëta. Dje, sot dhe nesër, diaspora është këtu.“Që kur dielli e ngrohë këtë tokë, ne jemi këtu… Den Baba Den, REGJISTRIMI 2021.”

https://www.facebook.com/watch/?v=2545225519103862&t=0