Ali Ahmeti mbledh Këshillin e Përgjithshëm

Nesër, e diel, me fillim në ora 12:00, në selinë e partisë në Tetovë, Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, ka thirrrë mbledhje të Këshillit të Përgjithshëm të BDIsë.

Në mbledhje do të diskutohet rreth zgjedhjeve presidenciale, kongresin e Forumit Rinor të BDI, kongresin e forumit të gruas të BDIsë si dhe procesin e ri-regjistrimit të anëtarësisë.