Ali Ahmeti nesër në Çair në inagurimin e bustit të Presidentit Amerikan Villson

Me rastin e 100 vjetorit të Traktatit të Versajës që shënoi përfundimin e Luftës së Parë Botërore, Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti do të merr pjesë në Akademinë Solemne për nder të figurës së shquar të asaj kohe, Presidentit Amerikan Woodrow Wilson dhe në solemnitetin e shpalosjes së bustit të tij para ndërtesës administrative të Komunës së Çairit.Manifestimi do të mbahet nesër, e enjte 21 nëntor 2019, me fillim në ora 12:00 në Komunën e Çairit, Shkup.