Ali Ahmeti, përkujton bashkëluftëtarin me fjalë prekëse

Lideri i shqiptarëve në Maqedoni dhe BDI-së, Ali Ahmeti, ka përkujtuar bashkëveprimtarin, bashkëmendimtarin, bashkëluftëtarin e tij të ditëve të para, Gjeneralin Shaban Shala.

Ao me fjalë prekëse, e përkujton në 7 vjetorin e vdekjes.

Ja postimi i Ali Ahmetit në fb:

Si sot, në përvjetorin e tij të 7, ashtu edhe përherë do ta kujtoj bashkëveprimtarin, bashkëmendimtarin, bashkëluftëtarin tim të ditëve të hershme, Gjeneralin Shaban Shala.

Vepra e tij do të mbetet e përjetshme ndërsa kujtimi për të dhe për dëshmorët e kombit nuk do të venitet sa të jetë jeta.

Lavdi!