Ali Ahmeti: Uillsoni ishte ai që demaskoi traktatet e fshehta në kurriz të popujve të vegjël

“Uillsoni ishte ai që demaskoi traktatet e fshehta në kurriz të popujve të vegjël. Për këtë arsye vendoset këtu dhe të shërbejë si një yll në pavdekësi për të përcjellë mesazhe e mesazhe në gjeneratat që do të vinë” – thotë Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti.