Alida bombardon me ‘Chikita’, kënga ritmike që bën gjithë për vete (Video)

Alida Duka tashmë ka filluar vitin mbarë duke publikuar fillimisht projektin e parë akoma pa mbaruar janari. Ylli i muzikës shqipe vjen shumë më ndryshe këtë herë por duke mbetur në stilin e saj. E veshur me shumë klas dhe shije, këngëtarja atraktive ka publikuar hitin më të ri të titulluar ‘Chikita’, një këngë e jashtëzakonshme me një videoklip mjaft të bukur e që e rikthen këngëtaren në valën e nxehtë që ajo e ka lënë në 2018 me plotë sukses e të njejtin duke e vazhduar edhe tash në 2019…

https://youtu.be/k779IZ7O5ws