Alida sjell super remiksin me Adrian Minune

Kënga ” Ani” kënduar nga këngëtarja e shumë hiteve Alida Duka tashmë ka ardhur edhe në versionin remix. Këtë herë remiksi i menduar mjaft bukur nga Stine sjell zërin e Alidës me artistit e huaj rumun Adrian Minune.

Vetë këngëtarja është e kënaqur me këtë remix pasi ka parë se si publiku e ka pritur këtë këngë mjaft mirë duke pasur një super reagim duke u rikthyer shpesh herë me dëshirë të publikut në koncertet e fundit dhe kështu Alida me artistin e huaj vendosën ta sjellin në remix të ri.

https://www.facebook.com/Alida.Duka/videos/2116865121695133/?t=0