Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë: Në Kosovë kanë ardhur 650 persona të prekur nga tërmeti

Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemajl Minxhozi ka vlerësuar lart solidaritetin e popullit të Kosovës për të goditurit nga tërmeti në Shqipëri.

Minxhozi në “Dossier D” në RTV Dukagjini ka thënë se është ndjerë shumë i prekur kur ka parë në sheshin e Prishtinës njerëz të gjitha moshave dhe profesioneve që grumbullonin ndihma për banorët e Shqipërisë të prekur nga tërmeti.

Ai ka thënë se kjo fatkeqësi tregoi se populli i Kosovës nuk e ka harruar mikpritjen që u kanë bërë shqiptarët andej kufirin gjatë luftës së vitit 1999.