Anna Jenifer së shpejti sjell duetin me Ujkun e Cerikut

omba e skenës shqiptare Anna Jenifer është në përfundim të një projekti të ri të cilin e ka titulluar ‘Shisha bar’ e që është në duet me Ujkun e Cerikut. Kënga pritet të jetë shumë ritmike derisa skenat e xhirimit të klipit do jenë shumë të nxehta duke e ditur që bombastikja Anna nuk din të ndalet dhe provokojë në maksimum me fizikun e saj.