“ANONIM” Projekti I Ri Muzikor Nga Mr X (Video)

“Anonim” është titulli i këngës më të re të Mr X, të cilën e ka kompletuar edhe nga ana vizuale. Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Mr X quhet këngëtari i cili ka kohe qe ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e ti të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim . Kënga e re nga Mr X mban titullin -Anonim dhe menjeher pas publikimit është vershuar nga komentet pozitive dhe klikimet ne youtube.

https://youtu.be/d495Cg3s10c