Anzzo publikon “4er Coupe“ hiti me i ri prodhuar nga grupi CMG GANG (Video)

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është ANZZO . ANZZO sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ 4er Coupe” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe ANZZO e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, ANZZO është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – 4er Coupe menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive. Përndryshe artisti ne fjal është nën menagjimin e grupit CMGGANG. ANZZO aktualisht karrieren muzikore e zhvillon në Europë në vendet Gjermanfolse po shumë shpejt do e shikojm me një supër hit dhe në gjuhën shqipe.

https://youtu.be/6jEBdCbgtuQ