Arben Abduramani uron festat

Të nderuar miq, bashkëpuntor dhe kolegë, Juve dhe më të dashurve tuaj ju dëshiroj shëndet, fat dhe suksese në Vitin e ri 2019.
Gëzuar!

Dragi prijateli, sorabotnici i kolegi Vam i na vasite sakani vi posakuvam zdravje, sreka i uspesi vo novata 2019 godina.
Cestiti Novogodisni I Bozicni praznici.