Arben Ziberi dhe Shermine Mahmuti, vizit kompanisë ‘Uka-Komerc’

Kandidatët për deputet të BDI-së Arben Ziberi dhe Shermine Mahmuti, së bashku me Forumin Rinor të Sarajit, sot nëpër rrugët dhe glahjet e Sarajit  kanë shpërnda flaera me progarmin e BDI-së  2020-2024. Ata, kanë takuar edhe kalimtarë rastë, ku me të cilët kanë bashkbiseduar për politikat programore të BDI-së dhe kanë spjeguar idenë e madhe për Kryeministrin e parë Shqiptarë. Kandidatët Arben Ziberi dhe Shermine Mahmuti, kanë vizituar edhe industrinë për përpunimin e mishit ‘UKA-KOMERC’.