ArbenAri sjellë ALADIN-in për fansat e tij (Video)

Ashtu si edhe ka paralajmëruar, reperi ArbenAri ka lansuar sot këngën e re.

Kënga u publikua sot me 9 Mars siç edhe e kishte paralajmëruar dhe titullohet “ALADIN”.

Për tekstin është përkujdesur vet, poashtu  muzikën dhe orkestrimin e ka bërë vet.

Kënga është realizuar edhe me videoklip dhe veçantia e tij është se në të paraqiten pamje të cilat në klipet a artistëve tjerë nuk gjinden duke u bër klipi unik dhe jo kopje e klipeve tjera.

Ndryshe, “Edhe pak” është projekti i fundit muzikor i publikuar  vitin që lamë pas.

Këngët e  tij gjinden në Youtube, kanalin e tij personal.

https://youtu.be/zE6D5czvQ-4