Argjend Lloga tregon sekretin e nje martese jetëgjatë

Ai është një artist shumë i dashur për publikun shqiptar dhe ka shumë këngë dhe hite në treg, por jo shpesh flet për jetën private. Ky është këngëtari Argjend Lloga i cili ka shumë arsye të kujtoje këtë datë të shënuar 7 Shkurt 1990, ku sapo ka kujtuar 28 vjetorin e martesës dhe na tregon sekretin e një martesë kaq të bukur e jetëgjatë. Ai në faqen e tij në Facebook shkruan konkretisht kështu: “7.2.1990….28 vjetori i martesës! Shpesh herë fansat më pyesin pse je i martuar ti?! Kurse para ca vitesh më pyet një amerikan, Ma trego sekretin si ke ndejt kaq gjatë kohë në martesë bashkë me gruan? Ju përgjigja shumë thjesht….Dëgjo gruan dhe gjithmonë do të jeni bashkë”.