Arrestohen katër ish ministra të bujqësisë

Katër ish ministra dhe zëvendës ministra të bujqësisë mëngjesin e sotëm janë arrestuar në një hetim lidhur me keqpërdorimet e ndihmës bujqësore si dhe dhënien e tokës bujqësore në pronësi të shtetit. Në aksionin e repartit për krim të organizuar në MPB janë arrestuar ish ministrat Ace Spasenovski dhe Mihail Cvetkoski, si dhe ish zv/ministri Kristian Dellev. Të tre janë dërguare në gjykatë, ndërsa i dyshuari i katër është deputeti aktual Lupço Dimovski, të cilin policia ende po e kërkon.