Arta Bilalli Zendeli: BDI nuk është konjukturë, fraksion apo ndarrje, ka rrënjë shumë të thella

Kam nderin dhe përgjegjësinë të flas para jush si kandidate për deputete në listën e Bashkimit Demokratik për Integrim. Kam nderin pasi e ndjej vetën si pjesë e një subjekti serioz politik që nuk është konjukturë, fraksion apo ndarrje por ka rrënjë shumë të thella dhe është një subjekt i cili për gati dy dekada ka reflektuar në jetën time, në jetën tuaj dhe jo vetëm…