Arta Bilalli Zendeli: Është e natyrshme që ideja për Kryeministrin Shqiptar të has në përkrahje të madhe

Të qenit të aftë që të fitojmë dhe pretendojm% #Kryeministrin e parë #Shqiptar është një tast për parollën e një partie e cila në të kaluarën brohoriste një shoqëri për të gjithë.

Shoqëria nuk mund të jetë për të gjithë në qoftë se të gjithë ne nuk jemi të barabartë dhe të denjë për të ushtruar pozicione të caktuara. Pikërisht fakti që oponentët tanë maqedonas janë kundër dhe këtë e bënë publikisht madje duke bërë pazare në dëmë të zgjedhjes së Kryeministrit të parë shqiptar, dëshmon se parulla një shoqëri për të gjithë tingëllon bukur por në të njëjtën kohë nuk është aspak korrekte dhe aspak e sinqertë.

#ArtaBilalliZendeli: Është e natyrshme që ideja për #KryeministrinShqiptar të hase në përkrahje të madheTë qenit të…

Gepostet von BDI Dega Gostivar am Samstag, 4. Juli 2020