Arta Nitaj dhe Lil Vlora yje në Beaty Lil Lipstick

Njëra është bukuroshe e njohur e show-bit e tjetra një femër yll në punën që bën. Po flasim për Arta Nitaj dhe Lil Vlora të cilat kanë pozuar mjaft bukur para aparatit të fotografit të njohur Jeton Bylykbashi duke reklamuar magjinë e bukurisë për femra Beaty Lil Lipstick e në fajt vetë Lil Vlora është brendi i këtij produkti ku tashmë falë bukurisë së saj është dhe imazh ku së bashku me Artën në këtë foto do të jetë poster reklamë kudo.