ARTAN GRUBI BESNIKU MODERN I ALI AHMETIT

Në Shkup, në Minisitrinë për Sistem Politik, me Zëvendës Kryeministrin e Parë të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut e Ministri për Sistem Politik, me Sekretarin Organizativ të Bashkimit Demokratik për Integrim dhe me Shefin e Kabinetit të Udhëheqësit të popullit shqiptar Ali Ahmeti, me krahun e djathtë të Kryetarit të BDI-së, mikun e nderuar Artan Grubi!

Qeveria e Maqedonisë së Veriut, nën dirigjimin e Zv. Kryeministrit të Parë Artan Grubi, besnikun modern të Ali Ahmetit, funskionon më mirë se asnjiherë deri më sot, në dobi të çështjes shqiptare në Maqedoninë e Veriut, në dobi të pozitës progresive e integruese të shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut e të stabilitetit në Aleancen e NATO-s dhe përballë obligimeve e rolit konstruktiv e parimorë, largëpamës e euroatlantik ne arenen nderkombetare të Maqedonisë së Veriut!

Faleminderit i dashur Artan, per pritjen e për kohën që ndave për mua e për fotot që bëmë!

Vazhdo kështu siç ke filluar!

Ne shokët e bashkëveprimtarët e vjetër të Ali Ahmetit, të duam e të respektojmë!

Suksese!

Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 22 Qershor 2022!