Artan Korra sjellë dy super hite (Video)

Jemi mësuar që vazhdimisht të ndëgjojm muzik komerciale, shumë ritem e pa ndonje tekst domethënës. Në këto ditë të ftohta dimri artisti Artan Korra sikur ka menduar për ne, ai ka lansuar në youtube videon me te re -Te deshta me hakikat, video kjo qe premieren ekskluzive e ka pasur në kanalin më të madhë shqiptar në youtube, në ArkivaShqip kanal ky me mbi 2.8 miljon subscribe . Vetem pak jave me par artisti ne fjal ka publikuar dhe një këngë tjeter me – Hajde Goca hajde Cuna, Kënga është ritmike dhe përciell shumë ritem. Artan Korra ka rrembyer një qmim shumë të rendesishem në festivalin shkodra fest 3 . Artani është kantautor dhe për kënget e ti përkujdeset në shumicen e rastev vet. Përndryshe jetesa në Greqi ka mundesuar që artisti në fjal të jete një nder artistet me te kerkuar ne Greqi duke kënduar në sken së bashku me artistet me te mdhenje shqipetar.

https://youtu.be/qQnxWw4QuRY