Artisiti që synon tregun amerikan

Një artist i ri është shfaqur në tregun muzikor kosovar.

Është ky Arianit Vila, i cili  është i ri në tregun muzikor, por shpreson shumë të pushtojë tregun kosovarë e më gjerë.

Ka vetëm 19 vjet, por jeton në Kosovë, ndërsa zhanri i muzikës që ai sjell përkon me atë të stilit amerikan.

I njohur me emrin artisti “Niti”, ka lansuar projektin e dytë të tij “Maybe”, me videoklip, ndërsa projekti i tij i parë me videoklip ishte “Batalion”, ku edhe stili i veshjes së tij, dallon nga artistët e tjerë të moshës së tij.

Teksti i këngës “Maybe”, u shkrua nga vetë artisti, ndërsa ‘beaten’ e ka bërë Gross.

Videoklipi u realizua nga “TrillFilmKosovo”, nga Fat Shehu.

Nga burimet e afërta të djaloshit simpatik mësohet se synim ka tregun ndërkombëtar dhe se shumë shpejtë do të sjell projektin e ri që do te realizohet në një vend jashtë Kosovës.

Se a do te jetë një bashkëpunim apo kënge solo, e ku do ta realizoj klipin e radhë, kjo mbetet të shihet nga vetë artisti nga Hani i Elezit.

 

https://youtu.be/YjXYlDLemwA