Artistja Anjeza Ndoj Gjonaj fton malësorët të votojnë

Votoni shqiptarët dhe amanetin e të parëve( shqiptarët e bashkuar). Eshtë sfida më e madhe për të marrë përgjegjësinë për zhvillimin e trevës së MALESISE me kapacitet intelektual dhe ekonomik. Komuna e Tuzit është e shqiptarëve dhe o sot o kurrë ka nevojë për malësorët e bashkuar në një fjalë e një kauzë, në një motiv, në një numër( VOTONI NR 5)🙏“. Kujtojmë që më 3 Mars mbahen zgjedhjet lokale në Tuz.

https://youtu.be/AfyB11tyZ1A