Artistja Blerina Gashi sukses me “Kodi i dashnisë”

Ajo është një këngëtare mjaft e kërkuar duke pasur shumë vite që merret me muzikë dhe e pranishme nëpër festivale plot 18 vite. Eshtë kjo artistja Blerina Gashi e cila sapo ka publikuar këngën e saj më të re me një super video “Kodi i dashnisë”, projekt ky që ka nisur të pritet mjaft mirë ku muzika është punuar në Studio Xheni me tekst nga Drilon Kiqmari. Blerina është një prej artistëve më të preferuara nëpër dasma e gëzime familjare që 12 vite.

https://youtu.be/_V0DcE8pNRA